Komen kaarten of komen feesten? Bij ons kan het allemaal!

 

Evenementen  

Café Den Engel is uniek in haar soort, want daar het op weekdagen voornamelijk een typische bruine kroeg is, waar mensen vanaf 9u 's ochtends 'hun gazet' komen lezen of met elkaar afspreken om rustig te koffiekletsen, wordt het café elke zaterdag en zondag omgetoverd tot een echt danscafé.

 


 

Evenementen   Saturday Night Fever

Elke zaterdag is het vanaf 20u feest in Den Engel, want afhankelijk van hun beschikbaarheid, komen DJ Jens, DJ Mike of DJ Harry voor de sfeer zorgen met voornamelijk de iets modernere muziek, maar uiteraard komen er ook regelmatig Golden Oldies en meezingers aan bod. Op zaterdagen vinden ook toeristen steeds vlotjes de weg naar ons café.

 


 

Evenementen   Sunday Night Fever

DJ Mike, DJ Martin, DJ Harry of DJ Ludo zorgen elke zondag vanaf 18u voor een unieke ambiance, waarbij de muziek wordt 'aangepast' aan het cliënteel. En aangezien er in Den Engel zowel jonge 20'ers als jonge 60'ers komen dansen, zal je het ene moment staan djiven op Barry White, het andere moment jumpen op muziek van Dimitri Vegas & Like Mike en nog wat later zal u luidkeels meezingen met klassiekers van De Strangers of André Hazes. Ambiance gegarandeerd!

 

 


 

Naast onze vaste wekelijkse dansavonden op zaterdag en zondag, organiseren we ook meerdere keren per jaar optredens. Onder andere 'Katastroof' is regelmatig te gast bij ons. Wanneer er een optreden op de planning staat, hangen we in het café affiches op, zoals 'in de goeien ouwen tijd', maar volg zeker ook onze facebook-pagina om op de hoogte te blijven van onze evenementen!